Product was successfully added to your shopping cart.
0Izdelkov

Vaša košarica je prazna

Splošni pogoji

Pogoji poslovanja spletne strani www.pivovarnamister.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za poslovanje.

Kupec s sprejetjem naročila potrjuje, da je seznanjen s celotnim besedilom splošnih pogojev poslovanja na spletni strani www.pivovarnamister.si ter se z njimi strinja.

1. Ponudnik

Ponudnik izdelkov na spletni strani www.pivovarnamister.si je:


Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p.
Masljeva 8a

1230 Domžale
Davčna številka: SI53561708
Matična številka: 1063065

2. Vsebina spletne strani www.pivovarnamister.s

Podatki o izdelkih, ki se nahajajo na spletni strani www.pivovarnamister.si, veljajo v času vnosa na spletno stran. Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi, da izražajo dejansko in pravilno stanje. 

3. Naročila prek spletne strani

Kupec odgovarja za podatke, dane v procesu izvajanja naročila. Ponudnik ne odgovarja za morebitne napake pri dostavi zaradi napačnega naslova. Po oddaji naročila kupec prejme prek elektronske pošte potrdilo naročila. Kupec potrjuje, da je polnoleten in da naročenega blaga ne bo posredoval mladoletnim osebam.

4. Odprema blaga, naročenega prek spletne strani ali osebni prevzem v trgovini

Dostavo po Sloveniji opravlja podjetje City Express d.o.o. (kontaktna telefonska številka: 01 200 22 00). Vse pošiljke so med prevozom zavarovane. V primeru naročil, prejetih do 11. ure, bo pošiljka podjetju City Express na voljo za prevzem predvidoma isti ali naslednji delovni dan. Dostavo zaračunavamo po pogodbenem ceniku podjetja City Express.

Pošiljke so kupcu vročene med 8.00 in 16.00. Kupec se zavezuje, da bo poskrbel za prevzem blaga na dan predvidene dostave (1 delovni dan po dnevu prevzema blaga od ponudnika). Kupec se zavezuje, da bo blago prevzel sam ali pooblaščena polnoletna oseba.

Za izgubo ali poškodbe pošiljke odgovarja prevoznik, podjetje City Express. Kupec mora o poškodbi ali izgubi pošiljke obvestiti prevoznika ali ponudnika. Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je podjetje City Express, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.

5. Pravica do odstopa od nakupa, vračila blaga

Kupec ima pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga ponudniku sporoči (na kontaktni e-naslov info@pivovarnamister.si), da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Edini strošek, ki bremeni kupca v zvezi z odstopom od pogodbe, je strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti na naslov podjetja (Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p., Masljeva 8a, 1230 Domžale) najkasneje v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od nakupa. Prejeto blago mora vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik. Vračilo vplačil bo izvedeno takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema sporočila o odstopu od nakupa. Vračilo kupnine se nakaže na transakcijski (osebni) račun kupca, ki ga sporoči v obvestilu o vračilu blaga. Vrnitev prejetega blaga ponudniku v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Blago se vrne ponudniku na naslov Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p., Masljeva 8a, 1230 Domžale.

6. Cene

Cene izdelkov veljajo za nakupe v spletni trgovini www.pivovarnamister.si. Cene izdelkov so v evrih in že vsebujejo 22% DDV. Navedene cene ne vsebuje stroškov pošiljanja. Ponudnik krije stroške pakiranja in embalaže. Ponudnik si pridržuje pravico do spreminjanja cen. Veljavna je tista cena, ki je objavljena na dan naročila t.j. na dan zaključka in oddaje naročila. Morebitne ugodnosti, akcije in popusti, ki so navedene na spletni strani www.pivovarnamister.si, veljajo za nakupe prek spletne trgovine le v primeru, ko je to posebej navedeno. Minimalni znesek naročila, neupoštevajoč strošek dostave, znaša 15,00 EUR (DDV je vključen).

7. Način plačila

Ponudnik sprejema plačilo s plačilnim nalogom (po predračunu kupec s potrditvijo nakupa prejme podatke za plačilo, ki ga mora poravnati najkasneje v 2 delovnih dneh), in po povzetju (v gotovini ob prevzemu blaga na kupčevem naslovu za dostavo). Če ponudnik plačilo prejme kasneje kot v 2 delovnih dneh od potrditve plačila, lahko nakup zavrne in kupcu povrne denar na račun (v primeru, ko zaradi manjka blaga naročila ne more izpolniti).

8. Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne beležijo na strežniku ponudnika.

9.Izjava o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov

Podjetje Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p. se zavezuje, da bo varovala vašo zasebnost in zaščitila vaše podatke. Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali ali razkrivali tretjim osebam. Podatke, ki nam jih boste posredovali, bomo uporabili le za obveščanje o novostih, novih produktih in storitvah. Obveščanje bo potekalo samo do vašega preklica.

Podjetje Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p. si pridružuje pravico, da po lastni presoji kadarkoli spremeni, prilagodi, doda ali odvzame dele Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Priporočamo vam, da zavoljo morebitnih sprememb občasno pregledate vsebino Izjave o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov. Vaša nadaljnja uporaba naših spletnih strani po spremembi pogojev v Izjavi o zasebnosti in varovanju osebnih podatkov bo pomenila, da se s spremembami strinjate.

Naše spletne strani lahko vsebujejo povezave na spletne strani drugih organizacij, podjetjih ali oseb. Podjetje Mizarstvo Hrovat, Marko Hrovat s.p. ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih strani. Povezave so bile vzpostavljene v dobri veri pomagati uporabniku, ki ga zanima področje našega delovanja.

Za lažje zagotavljanje izboljšav uporabljamo piškotke in merimo promet z Google analitiko.

10. Pritožbe in spori

Ponudnik je dolžan vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si bo prizadeval, da bo v čim krajšem možnem času obravnaval pritožbo in o tem obvestil kupca. Prav tako si bo prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

11. Opozorila

Mladoletnim osebam je prodaja alkoholnih pijač prepovedana. Zato mora biti kupec polnoleten v času oddaje naročila in prejema blaga. V nasprotnem primeru ponudnik takoj odstopi od pogodbe.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno uživanje alkohola škoduje zdravju!